Miércoles, 28 de Octubre de 2020

Otras localidades

CONGRESO CONGRESO Sesión de control al Gobierno en plena segunda ola de la pandemia
Transporte

El Consell pagarà el transport públic a l'hospital als malalts que necessitin tractament

La mesura s'adreça ara als quie necessiten diàlisi, quimioteràpia o radio teràpia, però es podria obrir a d'altres col·lectius

La consellera de Mobilitat ha presentat les noves bonificacions acompanyada de representants d'ALBA, ALCER i AECC.

La consellera de Mobilitat ha presentat les noves bonificacions acompanyada de representants d'ALBA, ALCER i AECC. / Jordi Ribera.

El Consell Insular de Menorca ha engegat una nova iniciativa per donar suport a totes aquelles persones que tenen la necessitat de traslladar-se a centres de salut de l’illa fora del seu municipi perquè han de seguir un tractament sanitari d’oncologia o renal. En aquest sentit, s’ha decidit ampliar els descomptes aplicables a la targeta T-MES per als pacients aportant una bonificació del 100% sobre la mateixa. Aquesta ajuda també serà aplicable per als acompanyants dels pacients.

 

La consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, ha afirmat que «es tracta d’una prova pilot i en funció de la seva acceptació es podrà ampliar a pacients amb altres patologies. Es tracta de garantir l’accessibilitat a tots aquells que així ho necessitin i contribuir a fer possible una sanitat pública de qualitat»

 

La targeta tindrà una vigència de sis mesos i es podrà renovar fins que es finalitzi el tractament. Els acompanyants tindran una targeta relacionada amb la T-MES expedida per als desplaçats per motius de salut i l’hauran d’utilitzar sempre conjuntament amb el titular de la principal targeta.

 

Per a sol·licitar la targeta s’haurà de presentar a una de les seus del Consell Insular de Menorca una còpia del DNI i la documentació lliurada per l’IB-SALUT que acrediti la condició de malalt desplaçat per raons mèdiques a un hospital o centre hospitalari de Menorca, ubicat fora del municipi de residència, i per un període superior a un mes.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?