Sociedad

Augmenten fins a 12 els infectats de coronavirus a Menorca

Ja són 5 les persones hospitalitzades al Mateu Orfila

Hospital Mateu Orfila / Google

Mahón

Augmenten fins a 12 els infectats de COVID-19 a Menorca.

Segons ha informat Francesc Albertí, portaveu del comitè de seguiment del coronavirus a Balears, actualment a la nostra illa hi ha un nou ingrés hospitalari. Així doncs, són 4 les persones que es troben ‘a planta’ del Mateu Orfila. Es manté estable dins la gravetat una cinquena persona a la Unitat de Cures Intensives, i sis persones més es troben també infectades per passen el procés viral del coronavirus des del seu propi domicili particular.

El dotzè pacient que es comptabilitza és el metge que ja va rebre l’alta hospitalària.

Pel que fa al total de Balears, els afectats són 203, amb 34 nous casos en el dia d’avui. Es conten també 10 altes i 4 defuncions, dues d’elles en aquestes darreres hores. Eren un jove de 30 anys amb patologies prèvies severes, i un home de 90 anys que ha mort aquest matí a l’Hospital Universitari de Son Llàtzer a Mallorca.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha aprofitat la roda de premsa per recordar la importància de respectar el confinament i ha demanat que no es faci un ús indiscriminat de les masqueretes ja que qui realment les necessita són els professionals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00