Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 09 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS | ÚLTIMA HORA Rueda de prensa de los responsables técnicos y sanitarios del COVID-19
Confinamiento

La Policia Local de Ciutadella ja suma 50 denúncies per saltar-se el confinament

S'han detectat joves que anaven a festes en un acte d'irresponsabilitat

La Policia Local de Ciutadella entén que ja no és temps de pedagogia sino de sancions.

La Policia Local de Ciutadella entén que ja no és temps de pedagogia sino de sancions. / Arxiu/Ràdio Menorca

La policia local de Ciutadella ja ha imposat 50 denuncies fins aquest diumenge dia 22 de març. Hi ha fins i tot casos de persones reincidents el mateix dia. Els agents posen com exemples de la manca de civisme 3 joves dins un vehicle, una d'elles amagada allargada al seient del darrera que reconeixen que anaven a una festa a una casa, evidentment tots 3 van ser denunciats.

Val a dir que el Centre de Coordinació Operativa Nacional  ha comunicat a tots els cossos de seguretat que s’ha de donar per acabat el termini de pedagogia i ara s’ha de sancionar qualsevol infracció a les restriccions aplicades per l’Estat.

Per altra banda, els agents de Ciutadella van detenir un home de 28 anys espanyol per haver presumptament agredit amb cops de puny a la cara a la seva parella. La víctima va ser atesa al Centre Canal Salat. Es van fer les diligencies de prevenció i el detingut va passar al cos nacional de policia per la seva posada a disposició judicial telemàtica.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?