La LlavorLa Llavor
Gastro
La Llavor

Mireia Mollà: "Hi hagué ajudes extraordinàries per la DANA i n'hi haurà per la COVID-19"

La consellera d'agricultura anima els valencians a consumir peix i productes frescos per aliviar el tancament de l'hostaleria

Consellera d'Agricultura Mireia Mollà / Conselleria d'Agricultura

Valencia

En La Llavor, la consellera s'ha compromés a obrir una línia d'ajudes de la mateixa manera que es va fer quan la DANA, la gota freda que va assolar la Vega Baixa. S'obrirà una línia d'ajudes per als afectats per la crisi del coronavirus.

En eixe sentit ja anuncia que per a pal·liar els problemes de recol·lecció per falta de collidors, ja treballen amb LABORA, per a facilitar llistes de persones preparades per a treballar al camp i poder pal·liar la falta de mà d'obra estrangera.

Mireia Mollà s'ha mostrat molt preocupada per l'impacte de la crisi del coronavirus en sectors com el ramader i el pesquer. Els dos sumen, a les dificultats per a seguir amb l'activitat, el problema del tancament del canal HORECA, el de l'hostaleria i la restauració, i els consumidors s'han bolcat en altres productes i els donen l'esquena. Per això anima a comprar eixos productes per a alleujar la situació.

Mollà lloa iniciatives com la del Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana que ha posat en marxa una xarxa de venda a domicili a través d'una pàgina web.

Un assumpte que també abordem aquesta setmana en La Llavor al costat de les nostres seccions habituals.

Juan Magraner

Juan Magraner

Editor 'Hoy por Hoy Matinal Comunitat Valenciana' y director del programa agroalimentario de 'La Llavor'....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00