Miércoles, 03 de Marzo de 2021

Otras localidades

La Llavor

Mireia Mollà: "Hi hagué ajudes extraordinàries per la DANA i n'hi haurà per la COVID-19"

La consellera d'agricultura anima els valencians a consumir peix i productes frescos per aliviar el tancament de l'hostaleria

Consellera d'Agricultura Mireia Mollà

Consellera d'Agricultura Mireia Mollà / Conselleria d'Agricultura

En La Llavor, la consellera s'ha compromés a obrir una línia d'ajudes de la mateixa manera que es va fer quan la DANA, la gota freda que va assolar la Vega Baixa. S'obrirà una línia d'ajudes per als afectats per la crisi del coronavirus.

En eixe sentit ja anuncia que per a pal·liar els problemes de recol·lecció per falta de collidors, ja treballen amb LABORA, per a facilitar llistes de persones preparades per a treballar al camp i poder pal·liar la falta de mà d'obra estrangera.

Mireia Mollà s'ha mostrat molt preocupada per l'impacte de la crisi del coronavirus en sectors com el ramader i el pesquer. Els dos sumen, a les dificultats per a seguir amb l'activitat, el problema del tancament del canal HORECA, el de l'hostaleria i la restauració, i els consumidors s'han bolcat en altres productes i els donen l'esquena. Per això anima a comprar eixos productes per a alleujar la situació.

Mollà lloa iniciatives com la del Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana que ha posat en marxa una xarxa de venda a domicili a través d'una pàgina web.

Un assumpte que també abordem aquesta setmana en La Llavor al costat de les nostres seccions habituals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?