Domingo, 28 de Febrero de 2021

Otras localidades

Serveis d'atenció

La Mancomunitat elabora un directori d'establiments que ofereixen menjars a domicili o per emportar

La ADL amplia el servei d'assessorament amb informació sobre les ajudes per al lloguer d'habitatges

La Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat està creant un directori on reuneix la informació d’aquells establiments, situats als 16 municipis de l’òrgan supramunicipal, que ofereixen menjars a domicili o per emportar amb l’objectiu de recolzar els negocis d'aquest sector de la zona.

Arnaldo Dueñas, gerent de l’òrgan supramunicipal, explica en Arrel que els interessats en formar part d’aquesta guia, de manera gratuïta, poden solicitar-ho mitjançant un formulari al que es pot accedir a través de la pàgina web lamancomunitat.org.

En aquest espai virtual, publicaran el llistat de manera que els interessats podran conèixer en quins negocis poden fer les comandes dels menjars preparats.

Aquesta iniciativa està sent coordinada a l’Agència de Desenvolupament Local de la Mancomunitat. Un departament que continua, així mateix, oferint l’assessorament a persones autònomes i empreses en matèria d’ajudes i ara amplia aquest canal amb la transmissió d’informació sobre la subvenció per al lloguer d’habitatge que acaba de publicar la Generalitat. Dueñas indica que des de l’ADL explicaran als possibles beneficiaris quins són els requisits així com els passos a donar per sol·licitar aquest recolzament. Els canals d’atenció de l’ADL són a través del correu electrònic adl@lamancomunitat.org o cridant al telèfon 965549354.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?