Viernes, 10 de Julio de 2020

Otras localidades

Maó retira part de les barreres de ciment del port

En el futur podran ser substituides per altres de menor impacte visual

Barreres del port

Barreres del port / Ajuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó ha acordat amb l’Autoritat Portuària la retirada d’un tram de la barrera de ciment que delimita la zona portuària de la resta de zona de tràfic públic del port.

Concretament, s’ha retirat la part de la tanca situada darrere les oficines de l’APB, a l’entorn del parc Rochina. Són en total 12 peces d’aquesta barrera, i es preveu que la retirada de tot el tram pugui estar enllestit en els propers dies.

La mesura s’adopta aprofitant la disminució actual del trànsit de vaixells de grans dimensions al port de Maó, a conseqüència dels efectes de la Covid-19.

D’aquesta manera, si en un futur tornen a coincidir dos o més creuers al moll de passatgers del port de Maó, l’Autoritat Portuària podrà tornar a delimitar l’espai portuari del moll. En aquest cas, l’Ajuntament demanarà que s’instal·li un material amb menor impacte visual que l’actual.

La petició de l’Ajuntament per a la retirada d’aquest tram de tanca s’emmarca en la voluntat de l’actual equip de govern de millorar la relació del port amb la resta de la ciutat, amb l’objectiu de fer-lo més humà i més propici a l’activitat.

El consistori també analitza la possibilitat d’utilitzar aquest espai per celebrar-hi futures activitats a l’aire lliure, durant les properes setmanes, amb la finalitat d’afavorir a la dinamització de l’activitat socioeconòmica del port.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?