Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

Turismo

El Govern balear farà promoció específica de Menorca... més endavant

Iago Negueruela respon a Jesús Méndez de C's que es publicitarà l'Illa a Catalunya quan es pugui viatjar

Jesús Méndez lamenta que no s'hagi permès a Menorca avançar en la desescalada al mateix ritme que a Formentera.

Jesús Méndez lamenta que no s'hagi permès a Menorca avançar en la desescalada al mateix ritme que a Formentera. / Ciudadanos.

La Conselleria de Model Econòmic té previst fer una promoció especial de Menorca a nivell estatal, especialment a Catalunya i Madrid, però quan aquestes zones puguin enviar turistes a l’illa. Així ho ha anunciat el conseller Iago Negueruela al Parlament a preguntes del diputat menorquí de Ciudadanos, Jesús Méndez. Negueruela veu més complicat incidir en el turisme britànic del que depèn Menorca pel Brèxit ja que aquí la Unió Europea ha de pactar amb Londres.

Però Negueruela ha dit que des del Govern també es pensa en Menorca i el seu turisme per ajudar-lo amb d’altres mesures com les proves pilot del mes de juny amb turistes alemanys. Pel conseller es vol que totes les illes puguin obrir nous mercats emissors aquest estiu.

Per la seva part, Jesús Méndez ha lamentat que a Menorca no se l’ha permès destacar en el pla turístic en un any que ja es preveia difícil pel Brèxit. Méndez ha assenyalat especialment la decepció de veure com no s’ha permès a Menorca anar a la mateixa velocitat de desescalada que a Formentera i que la bona situació sanitària de la nostra Illa ha quedat tapada per la de Mallorca, no tan bona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?