Viernes, 10 de Julio de 2020

Otras localidades

TRAGALUZ

L'Escola Municipal de Teatre d'Alcoi tanca la temporada en línia

Els alumnes protagonitzen diferents funcions en el fi de curs a l'escenari virtual

Rosa Fraj i Ana Sandoval, professores de l'Escola Municipal de Teatre, després de l'entrevista en Tragaluz.

Rosa Fraj i Ana Sandoval, professores de l'Escola Municipal de Teatre, després de l'entrevista en Tragaluz. / Radio Alcoy

La crisis del coronavirus va frenar en sec les classes presencials a l’Escola Municipal de Teatre d'Alcoi però la comunicació online ha obert un ventall de possibilitats per seguir amb aquesta expressió artística.

Uns treballs que els alumnes han mostrat al fi de curs Internàutic que van celebrar fa uns dies a l’escenari virtual i que es pot vorer al Youtube de Àrea de Cultura-Ajuntament d’Alcoi.

Rosa Fraj i Ana Sandoval, professores de l’Escola Municipal de Teatre, han estat en Tragaluz on han explicat l’experiència als últims compassos de la temporada.

 

La Divina Pastora d’Emili Sala

Seguint el recorregut per la Col·lecció d’Art Municipal, en el Tragaluz d’aquest divendres hem posat el focus en un quadre del pintor alcoià Emili Sala. Lucía Romero, historiadora de l’art, ens ha comentat la imatge de La Divina Pastora.

Amb ella, també, hem parlat sobre la reobertura de la Capella de l’Antic Asil del Camí. Allí, de nou, es pot tornar a visitar l’exposició de Fran ParreñoLa imaginación recuperada.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?