Lunes, 26 de Julio de 2021

Otras localidades

El Consell 'indulta' el pont de L'Argentina i enderrocarà el de Rafal Rubí

Les obres podrien començar d'aquí a un any

Pont de l'Argentina

Pont de l'Argentina / Google

El Consell de Menorca demolirà el pont a mig construir de Rafal Rubí dins les obres de millora de la carretera general, però mantindrà el de l’Argentina. Així ho ha anunciat aquest migdia la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, que ha explicat que el s’encarregarà un nou projecte per aquest aquest tram de carretera.

Gomis recorda que la disposició addicional que s’incorpora al Decret llei de mesures urgents i que permet la modificació la Llei de Carreteres té un component paisatgístic que és clau per a poder actuar. Per aquest motiu no es pot enderrocar el de L’Argentina, però si el de Rafal Rubí, que veurà restaurat tot el paisatge.

El cost de les obres es desconeix, però el Consell ja ha anunciat que està disposat a avançar els diners amb recursos propis a l’espera que Madrid faci la seva aportació en forma d’addenda al conveni de carreteres. Tampoc hi ha una previsisó de quan es faran les obres. En el cas del tram Maó-Alaior s’espera que sigui un any, pel que fa al trajecte entre Alaior i Ferreries es creu que serà d’aquí a dos any. La consellera Gomis ha negat que l’equip de govern estigués encallat en aquest tema fins l’aparició del decret llei. La consellera afirma que ja tenien el projecte molt avançat i que s’hi ha vingut treballant des de l’inici d’aquesta legislatura.

Tot i que la decisió es basa en un decret que s’haurà de tramitar com a projecte de llei, per la qual cosa encara es podria modificar, el decret en si està ja vigent perquè es va aprovar com a tal, tot i que després es modifiqués la forma de tramitar-lo.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?