Sociedad

El sector nàutic de Maó, descontent amb la circulació de sentit únic al port

Asseguren que la mesura els farà donar un pitjor servei als seus clients

Port de Maó, imatge d'arxiu / Google

Mahón

El sector nàutic de Maó mostra el seu descontent amb la circulació de sentit únic al Port de Maó

L’Associació menorquina d’empreses nàutiques denuncia que la seva activitat obliga a fer constants anades diàries al port per a la reparació i manteniment de les embarcacions que hi estan amarrades, i que amb un únic sentit ara s’haurà de destinar molt més temps a l'arribada i l’aparcament a la zona, i que açò retardarà les reparacions i actuacions en les embarcacions. Aquests retards, diuen, suposaran una minva en el servei que les empreses presten als seus clients.

Les empreses nàutiques demanen, en tot cas, que qualsevol canvi que es realitzi en el port garanteixi la prestació ràpida dels serveis a les embarcacions, i això consisteix en comptar amb suficients places d'aparcament per als vehicles professionals i per a la descàrrega de material necessari per a les reparacions .

Des d’Asmen es sol·licita que es permeti la circulació amb un carril de serveis en dues direccions per a bicicletes, patinets i motocicletes per poder agilitzar les reparacions i romandre el menor temps possible a la zona però que permeti la mobilitat ràpida per acudir a les instal·lacions per recollir material i eines.

Finalment Asmen demana que, en tot cas, passats els mesos d’estiu, es tornin a reactivar els dos sentits de circulació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00