Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

Sucesos

Imputat a Ciutadella per una denúncia falsa d'una agressió homòfoba

L'home asegurava en un primer moment haver estat insultat i atacat físicament davant la Policía Nacional, però després es va desdir

La Policía va investigar els fets i va forçar una segona declaració de la presumpta víctima on va reconèixer la falsedat de part de les seves acusacions.

La Policía va investigar els fets i va forçar una segona declaració de la presumpta víctima on va reconèixer la falsedat de part de les seves acusacions. / Cadena SER.

El passat dia 4 de juny, agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van procedir a la imputació d'un home per simular una agressió per motius homòfobs. Els fets van arrencar el 28 de maig quan la Policia Nacional va rebre una denúncia d’una presumpta víctima que assegurava haver estat agredit i amenaçat per dos homes. Afirmava que l'agressió havia estat de naturalesa homòfoba a ja que el van insultar i agredir.

Els agents van iniciar les gestions oportunes per aclarir els fets i procedir a la detenció dels presumptes autors. Es van prendre diverses declaracions a amics de la víctima i a altres possibles testimonis, amb la intenció d'obtenir alguna dada rellevant que ajudés a l'aclariment dels fets i la identificació dels autors.

Feta la investigació, els agents van estimar oportú la realització d'una nova entrevista amb la víctima, que en aquesta ocasió va reconèixer que no s'havia produït cap agressió aquest dia, si bé va manifestar haver patit insults de caràcter homòfob per un grup de joves. Per aquest motiu, el passat dia 4 de juny, es va procedir a una nova presa de declaració d'aquesta persona, aquest cop en presència del seu advocat, que li assistia en la seva condició de investigat com a presumpte autor d'una simulació de delicte.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?