Martes, 07 de Julio de 2020

Otras localidades

Sucesos

Retiren un obús davant del Cap d'Artrutx

Bussos de l'Armada van poder llevar el projectil enfonsat i el van entregar als TEDAX de la Guàrdia Civil per a la seva destrucció

El projectil el van retirar bussos de l'Armada.

El projectil el van retirar bussos de l'Armada. / Armada Española

Un Equip de Desactivació d'Explosius de la Unitat de Bussejadors de Mesures contramines de l'Armada, especialista en desactivació d'explosius, va retirar aquest dissabte capvespre un projectil d'artilleria als voltants del far de Cap d'Artrutx.

Va ser trobat per un bussejador civil que va trucar a la Guàrdia Civil el dia 24 de juny, activant el protocol reglamentari per a aquest tipus de situacions. Llavors es va procedir a avisar al Centre d'Operacions i Vigilància d'Acció Marítima de l'Armada a Cartagena. Des d’aquí es va enviar un equip de desactivadors d'explosius submarins que van procedir al reconeixement i identificació del projectil.

Un cop assegurat es va procedir a la seva recuperació, eliminant el perill explosiu de l'artefacte i minimitzant, així, l'impacte mediambiental. El projectil assegurat, va ser lliurat a l'equip TEDAX de Guàrdia Civil Menorca, per a la seva destrucció final.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?