Viernes, 03 de Julio de 2020

Otras localidades

Ecoparques

Obri l'Ecoparc d'Albaida, el primer a Espanya després de l'estat d'alarma

A les 10:00 del matí es posa en marxa. Pioner al país després del confinament

Plànol de l'ecoparc d'Albaida

Plànol de l'ecoparc d'Albaida / Ajuntament d'Albaida

Amb l’inici de la nova setmana, s’inicia també la posada en marxa, a partir de les 10:00 hores, del primer ecoparc postcovid de tota Espanya.

Una inversió feta pel Consorci de Residus i que comptarà per a la inaugracuó amb alts càrrecs autonòmics com la Consellera d’Agroambient de la Generalitat, Mireia Mollà o la vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó.

La instal·lació compta amb un cost de 826.000 euros i com ja he dit, es tracta del primer de tota Espanya que s'inaugura després de la crisi sanitària i l'estat d'alarma. Està situat al carrer 8 de Març, en un polígon molt pròxim a la població i compta amb 12 grans contenidors per a recollir residus voluminosos, una zona especial a cobert per a residus perillosos i contaminants, i una sala amb control d'accés informatitzat i personalitzat, que permetrà als usuaris utilitzar xecs per deixar constància de les seues visites a la instal·lació per a obtenir descomptes en la taxa de tractament de residus pel seu bon comportament ambiental.

A les 10 començarà la visita guiada a les instal·lacions amb premsa gràfica, i serà a partir de les 10:30 quan comencen les intervencions. En aquest cas començarà amb el president del COR, Roger Cerdà, després Josep Albert, alcalde d'Albaida; la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó; i acabarà amb la Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?