Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

Turismo

Menorca es veu com un destí turístic molt segur

La Fundació Foment del Turisme presenta les primeres conclusión del pla de promoció motivat per la Covid-19

Menorca genera interès entre els possibles turistes.

Menorca genera interès entre els possibles turistes. / FFTM.

Menorca es consolida com una destinació proper, segur i amb producte propi. L'índex de percepció de seguretat a la nostra illa s'ha ubicat amb un 91,06% en línia amb la resta de les Balears i les Canàries, i per sobre de la mitjana estatal 78,04%. Aquesta és una de les primeres conclusions del Pla Estratègic de Promoció Turística amb motiu de la Covid-19 que ha presentat la Fundació Foment de l'Turisme de Menorca.

També s'ha constatat l'alt interès generat per la destinació Menorca. Les agències que han dut a terme les campanyes de promoció digital han notat un alt interès per la nostra illa per sobre de la resta de les Illes Balears. Així ho indiquen els indicadors de Big Data que extreu la Fundació Foment que obté de la seva plataforma Mabrian.

Un altre fet a ressaltar és que hi ha un augment exponencial per la compra de vols a Menorca. Les recerques en els principals motors de cerca s'han incrementat de manera considerable a partir del moment en què es va aixecar la declaració de l'estat d'alarma passant de les 5.000 consultes a gairebé 45.000.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?