Sociedad
Violencia género

Detenen un home per un presumpte cas de violència de gènere

Hauria agredit a la seva dona a Ciutadella i ja es troba detingut per la Policia Nacional

La Policia local de Ciutadella va detenir a pressumpte agressor i l'ha deixat sota custòdia de la Policia Nacional. / Arxiu/Cadena SER

Mahón

La policia local de Ciutadella ha detingut un home de 39 anys de nacionalitat espanyola per un presumpte delicte de violència de gènere. Els fets van tenir lloc al domicili de la parella al carrer Sant Antoni Maria Claret. La dona es va haver de tancar a una habitació amb el seu fill de sis mesos per evitar més agressions.

Amb col·laboració de membres de la Policia Nacional de Ciutadella es va poder fer l'ingrés en el dipòsit de detinguts de la policia local del presumpte agressor. Per part de policia local s'acompanyà a la víctima amb la seva filla de 6 mesos al centre de Salut Canal Salat per rebre assistència metge i disposar de l’informe mèdic que li pugui servir per la pertinent denuncia. En ell es fa constar que el nadó no va patir cap agressió, sols la mare.

El detingut ja s’ha posat en mans del Cos Nacional de Policia per que pugui continuar les investigacions de si ha estat un delicte aïllat o ha tingut continuïtat en el temps. Posteriorment serà posat a disposició judicial per si cal dictaminar mesures cautelars de protecció de la víctima.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00