Domingo, 25 de Octubre de 2020

Otras localidades

Fiestas locales

Un Maó+Flors de tardor

La ciutat de Llevant celebra aquesta llarg cap de setmana l'activitat ajornada a la primavera

Demà dissabte comença el Maó+Flors d'enguany.

Demà dissabte comença el Maó+Flors d'enguany. / Ajuntament de Maó

La iniciativa Maó + Flors, se celebrarà enguany els dies 10, 11 i 12 d'octubre. Cal recordar que aquesta es va suspendre el passat mes d'abril a conseqüència de la Covid-19. Enguany, a conseqüència de la situació originada per la pandèmia, el consistori ha optat per celebrar una edició limitada i a l'aire lliure, per evitar possibles aglomeracions i concentracions en espais interiors.

 

Així, aquest any, com a novetat, es podran veure creacions florals relacionades amb escultures urbanes de Maó. Per aquest motiu, l'edició d'aquest 2020 porta el títol de: Maó + Flors. És-cultura. Concretament, els participants duran a terme una recreació floral d'aquestes escultures, amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni de la ciutat de Maó.

 

La iniciativa també comptarà amb un total de 33 comerços municipals que s'han animat a participar i que enramaran els seus mostradors.

 

Per la seva part, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, ha explicat que l'objectiu de tirar endavant la iniciativa, encara que sigui de manera limita, és "contribuir, entre tots, a què hi hagi activitat artística i lúdica de qualitat, que sigui compatible amb el compliment de les normes sanitàries".

 

El regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, ha volgut agrair la participació dels comerços que participen en aquesta iniciativa. En aquest sentit ha considerat, també, que "és una manera de dinamitzar econòmicament els establiments de la ciutat, perquè la gent els visiti i conegui el comerç local".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?