Sociedad
Cultura

Es Castell compra el teatre Salón

Acollirà les oficines de Cultura i un espai multifuncional en un futur

L'antic teatre acollirà en un futur les oficines de Cultura i un espai multifuncional. / Ajuntament des Castell.

L'Ajuntament des Castell ha tancat la compra de l'emblemàtic Teatro Salón, el darrer teatre històric del municipi que queda en peu. L'edifici, ubicat al carrer Victori, 26 està inscrit en el Catàleg de Protecció del Patrimoni Històric des Castell i actualment es troba en estat d'abandonament.

La compra s'ha tancat per un import de 378.000 euros, que es finançaran a través d'una partida destinada a inversions financerament sostenibles. La batlessa Joana Escandell s'ha mostrat molt satisfeta per l'acord assolit, i ha explicat que l'actual equip de govern sempre ha apostat per poder convertir l'emblemàtica sala en un espai públic per a tota la ciutadania.

Escandell explica que es vol aprofitar part de l'immoble per traslladar les oficines de Cultura mentre que l'escenari servirà com a espai multifuncional per actuacions, exposicions i demés.

Durant els mesos vinents es començarà a fer feina en el projecte de rehabilitació i se cercarà finançament, amb l'objectiu de poder tenir l'espai en funcionament abans d'acabar aquest mandat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00