Miércoles, 27 de Enero de 2021

Otras localidades

625 persones del col·lectiu sociosanitari ja s'han vacunat a Menorca

Aquesta setmana es començarà a vacunar el personal sanitari

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / CAIB

Menorca ha reprès aquest cap de setmana la campanya de vacunació en els centres geriàtrics i s'espera que aquest dimecres es comenci ja la vacunació al personal sanitari. 

Dos equips d'infermeria es desplaçaven al centre assistencial Trepucó de Maó per administrar la primera dosi de la vacuna de Pfizer a un total de 72 persones, dels quals 21 són usuaris i 51 treballadors que han signat l'autorització i que representen el 94,45 % dels usuaris, 21 de 22, i el 85% dels treballadors, 51 de 60.

Amb aquestes últimes, a Menorca ja s'ha vacunat a 625 persones del col·lectiu sociosanitari: 319 usuaris i 306 treballadors. La vacunació en els pisos tutelats de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca es durà a terme la propera setmana. Per al dilluns dia 11 està prevista la vacunació a 116 usuaris i treballadors que queden pendents de rebre la primera dosi a les residències geriàtriques de Maó i Alaior. La epidemiòloga menorquina Esther Villalonga afirmava aquesta setmana que entén el possible recel que algunes persones puguin tenir a la vacuna, però sense ella no s'aconseguirà la immunitat de ramat.

D'altra banda, Atenció Primària i Infermeria estan perfilant el dispositiu que es posarà en marxa la setmana que ve per vacunar els professionals sanitaris dels col·lectius considerats de risc, que treballen en primera línia en el control de la pandèmia. Dilluns es farà una sessió de formació als equips d'infermeria que s'encarregaran d'aquesta vacunació i dimecres es començarà a administrar les dosis als professionals que hagin signat el consentiment.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?