Viernes, 22 de Enero de 2021

Otras localidades

Comença la vacunació entre el personal sanitari de Menorca

Les primeres dosis s'han administrat aquest dimecres

Primeres vacunacions

Primeres vacunacions / CAIB

L’Àrea de Salut de Menorca començava també aquest dimecres amb la vacunació als professionals sanitaris i no sanitaris que fan feina a primera línia COVID.

La població diana d’aquesta segona fase de la campanya són un total de 563 professionals del serveis d’urgències, unitat de cures intensives, medicina interna, laboratori, anestèsia, radiologia, consultes de patologies respiratòries, consultes d’atenció primària, i servei de transport urgent, a més de 188 professionals de la sanitat privada.

Per aquesta fase s’han habilitat dos punts de vacunació, un al Mateu Orfila i l’altre al centre de salut del Canal Salat de Ciutadella.

La jornada de vacunació de dimecres arrencava a les 11h del matí i hi estaven citats un total de 234 professionals sumant Maó i Ciutadella. Per a la resta de dies de vacunació, s’ha previst que es podran administrar fins a 260 dosis en laborables i 190 els dissabtes. Per aquesta fase de la vacunació, s’han format 94 infermeres, 6 auxiliars d’infermeria i 10 administratius que faran torns per a les sessions d’administració de vacunes, de manera que a l’Hospital Mateu Orfila hi haurà un equip de 4 infermeres en horari de matí i altres 4 professionals en torn de capvespre i a Canal Salat, 3 infermeres i una auxiliar per sessió.

Els professionals vacunats han rebut un justificant en el qual consta la dosi, data, lot i data de la 2a dosi, que s’administrarà d’aquí a 21 dies, així com una referència al portal “notificaRAM” per a declarar possibles efectes adversos.

Aquestes dosis s’han pogut administrar tot i el retard que s’està produint en la distribució, un retard que la consellera Gómez qualificava d’inacceptable.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?