Sociedad
Comercio

S'ajorna a 2022 la Fira d'Estocs

La situació actual de la pandèmia aconsella evitar un mercat per on acostumen a passar més de 10.000 persones

La Fira d'Estocs s'ajorna un any més per la pandèmia. / Jordi Ribera.

L'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i l'Associació de Comerciants de Menorca, ASCOME, han decidit suspendre aquest any la celebració de Fira d'Estocs, el certamen que permetia als comerços de l'illa vendre l'estoc acumulat.

La fira, prevista per al mes de març, s'ajorna a 2022 davant la situació sanitària causada per la pandèmia de Covid-19. En un comunicat, els organitzadors han pres aquesta decisió per responsabilitat i prudència davant les xifres de contagis i les mesures de prevenció dictades pel Govern de les Illes Balears.

Cal recordar que Menorca entrarà al nivell 4 de risc extrem aquest dissabte. Tot i la que la fira estava programada pel mes de març, és ara quan es començava a treballar en l'organització de l'esdeveniment, la contractació dels diferents serveis i dels expositors.

A més, s'ha de tenir en compte que la fira se celebra al Recinte Firal de Menorca, a Maó, un lloc tancat i de difícil ventilació, cosa que complica encara més que es pugui dur a terme amb les mesures de seguretat adequades per evitar contagis.

No obstant la suspensió enguany de la Fira d'Estocs, la voluntat dels organitzadors és començar a treballar per a l'edició de 2022, ja que hi ha un gran interès per celebrar aquest esdeveniment perquè es tracta d'una acció de suport per al teixit comercial de l'illa i d'una gran tradició dins el calendari firal de Menorca.

L'última edició de la fira va comptar amb 31 comerços participants repartits en 1.000 metres quadrats d'exposició.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00