Sociedad
ELECCIONS AL PARLAMENT

Raquel Sans: "Per fer la pinya més gran calen molts Carles Castillo"

La periodista vallenca i candidata d'ERC porta malament el desprestigi de la política. "Sóc la mateixa persona, la que ha hagut de fer tres feines per arribar a final de mes", diu, i lamenta que una part de la societat l'hagi deixat de considerar "dels seus" per haver fet el pas a la política.

Raquel Sans als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Sans coincidex plenament amb la CUP i els comuns en un punt. Creu que la demarcació ja ha complert amb escreix la seva quota de solidaritat territorial i defensa que les energies renovables s'han de repartir per tot el territori català, tot i que el decret que les està impulsant i que ha fet que proliferin les sol.licituds d'aerogeneradors al Sud de Catalunya el va signar el govern al que dona suport el novembre de 2019.

Valls

D'altra banda, la republicana explica en aquesta entrevista una de les seves principals motivacions per haver decidit fer el pas cap a la política: "Cal fugir dels lideratges testosterònics i anar cap a lideratges femenins", diu. No es mulla, de moment, pels pactes postelectorals i no se surt del guió del partit: "el 155 és la nostra línia vermella", diu. Avui, dimarts 9 de febrer, descarta un pacte amb el PSC.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00