Viernes, 26 de Febrero de 2021

Otras localidades

RUEDA DE PRENSA RUEDA DE PRENSA Pedro Sánchez comparece en una rueda de prensa desde La Moncloa

Dos mesos després, Menorca no registra aquest dilluns cap nou cas de Covid

A més baixa la pressió assistencial i el Mateu Orfila tanca la segona UCI

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / Cadena SER

La gerència del Mateu Orfila tanca provisionalment la segona Unitat de Cures Intensives.

La decisió ve donada pel descens de la pressió hospitalària després que aquest dilluns un pacient de 61 anys hagi abandonat la UCI després de 19 dies i 2 pacients més que estaven a planta rebessin l’alta. Ara són ja només 9 les persones que queden ingressades, 5 d’elles a planta i 4 més a la UCI que, recordem, té una capacitat per 7 persones. Com que aquesta UCI té ara mateix aquests 4 pacients de Covid i només un altre No-Covid, la direcció mèdica de l’hospital pren la decisió de clausurar-la provisionalment.

De totes maneres, aquesta segona UCI habilitada a l’Hospital de Dia es deixa preparada, equipada i amb la dotació de personal necessari per poder reobrir just en el mateix moment que hi hagi un increment de casos bé siguin COVID-19 o d’altres patologies. Aquesta segona unitat té capacitat per a 12 pacients crítics.

Per altra banda s’ha de destacar també que aquest dilluns no s’ha registrat cap nou contagi a Menorca i és una bona notícia perquè ens hem de remuntar al 21 de desembre per trobar també una jornada sense casos. A més, 40 pacients que estaven en seguiment per les UVAC i 2 professionals santaris han rebut també l’alta. Així idò, queden ara només 67 pacients actius.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?