Viernes, 16 de Abril de 2021

Otras localidades

HORA 25 EN DIRECTO HORA 25 EN DIRECTO Especial de 'Hora 25' desde Alcázar de San Juan (Ciudad Real)
Correos

Correos dedica un segell al formatge de Mahón-Menorca

Ha emès una tirada de 140.000 unitats amb un valor de tres euros cadascú

El bloc-fulla de Correos inclou un segell del formatge menorquí i un altre de les olives de Mallorca.

El bloc-fulla de Correos inclou un segell del formatge menorquí i un altre de les olives de Mallorca. / Correos

Correos ha posat en circulació un full bloc que conté dos segells: un dedicat al Formatge de Mahón-Menorca i un altre a l'Oliva de Mallorca. Tots dos segells estan inclosos dins de la sèrie "Gastronomia, Denominació d'Origen Protegit Illes Balears".

Cada segell emès té tarifa de 3 € i el full bloc un preu de 6 €. La mida dels segells és de 40 x 30 mm i el del full bloc de 133 x 99. La impressió s'ha realitzat per procediment òfset sobre paper estucat, engomat i fosforescent i el tiratge d'aquests valors postals és de 140.000 unitats.

Per celebrar l'emissió de tots dos segells Correos també ha llançat dos mata-segells de primer dia de circulació que es podran sol·licitar a l'Oficina Principal de Palma, situada al carrer Constitució, 6 de la capital i en la Oficina Principal de Maó, situada al carrer Ciutadella, 76.

Cal recordar que Menorca també ha estat protagonista de diferents emissions al llarg de les últimes dècades. El 1998 va rebre un segell dedicat a Alaior, que al·ludia a la catalogació de Reserva de la Biosfera que posseeix l'illa. Posteriorment, en 2002 es va emetre un segell que commemorava el Bicentenari de la reincorporació de Menorca a la Corona espanyola; el 2010 es va dedicar un altre al Far de Ciutadella i el 2014 es va difondre la Menorca Talaiòtica a través d'un segell que recollia una imatge de Torretrencada i que estava elaborat amb pols de pedra calcària procedent de la zona en la qual es troba el monument.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?