Miércoles, 20 de Octubre de 2021

Otras localidades

Autoritat Portuària compra l'Illa Plana per dedicar-la a les escoles nàutiques

Ha estat adquirida al Ministeri de Defensa per 318.631 euros

Imatge de l'Illa Plana

Imatge de l'Illa Plana / APB

El Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears ha aprovat recentment l'adquisició de l'Illa Plana al Ministeri de Defensa, per un import de 318.631 euros.

Amb anterioritat, l'Autoritat Portuària de Balears ja va acordar la incorporació d'aquest illot a la zona de servei del port de Maó a través de la seva inclusió a la Delimitació dels Espais i Usos Portuaris que està pendent de la seva aprovació definitiva.

L'objectiu de la compra és la rehabilitació dels edificis existents i la seva ocupació per a la implantació d'una escola de navegació ecològica de vela llatina.

Aquestes instal·lacions permetran millorar les condicions d'accés dels usuaris tant de Club Náutico Villa Carlos com del Club Marítimo de Maó. Així mateix, tal com es recull en la Delimitació dels Espais i Usos Portuaris, es podria traslladar a aquesta illa l'associació "Amics de la Mar - Port de Maó", una entitat amb una gran influència en la societat menorquina pel que fa a la promoció de la vela tradicional.

La superfície total de l'Illa Plana, exclosa la zona marítim-terrestre, que ja és de domini portuari, és de 7.519 m2 i sobre ella existeixen sis edificacions amb un total de superfície de 1.359 m2. Està situada a 200 m, aproximadament, cap a l'oest de l'illa de Llatzeret, a escassos 150 metres de la ribera nord i 450 m de la ribera sud.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?