Jueves, 13 de Mayo de 2021

Otras localidades

Política

Madrid reprèn les tasques per reformar l'Estatut d'Autonomia

Els diputats menorquins Josep Castells i Juan Manuel Lafuente defensen la supresió de l'aformanent dels parlamentaris

El diputat autonòmic de Més per Menorca reclama l'eliminació del dret d'aforament judicial pels parlamentaris i membres del Govern balear.

El diputat autonòmic de Més per Menorca reclama l'eliminació del dret d'aforament judicial pels parlamentaris i membres del Govern balear. / Cadena SER.

Una delegació de diputats autonòmics balears es traslladen aquest dimarts al Congrés dels Diputats, a Madrid, per defensar la supressió de l'aforament dels diputats i membres de Govern de les Illes Balears. Aquesta actuació s'emmarca dins de el projecte de reforma de l'Estatut d'Autonomia.

Cal recordar que el Congrés reprèn aquest dimarts la reforma de l'Estatut que va ser impulsada el 2018. De fet, el mes de febrer de 2019 el diputat de Més per Menorca Nel Martí ja va defensar la proposta, que es va veure frenada per la doble dissolució de les Corts Generals.

L’ecosobiranista menorquí Josep Castells ha recordat que el Parlament de les Illes va aprovar per unanimitat aquesta reforma al novembre de 2018 Ja que entén que el fur dels polítics és percebut per la societat com un privilegi anacrònic i innecessari i que beneficia a la corrupció dels càrrecs electes.

Un altre parlamentari menorquí que va a Madrid és el popular Juan Manuel Lafuente. També defensarà l’eliminació del dret d’aforament, però l’illenc voldria que Madrid també fes cas a d’altres peticions del Parlament balear, especialment pel que fa al Règim Especial.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?