Sociedad

El Consell posiciona Menorca com a destinació segura diferenciada de la resta d'illes de l'arxipèlag

Elabora i publica un informe a les dades de l'illa

Imatge d'arxiu / EFE

Mahón

El Consell Insular vol posar en valor la bona situació epidemiològica de Menorca per posicionar-se com a destinació segura independentment de la resta de territoris de l'arxipèlag i també d'Espanya.

La nostra illa ha comptat, des de l'inici de la pandèmia, amb uns baixos índexs de contagi arribant-se a quedar molt a prop de ser territori lliure de covid en diverses ocasions. Per això, tant el Consell com la Fundació de Foment del Turisme de Menorca han decidit elaborar un informe detallant la situació de l'illa per posicionar-se com destinació segura a nivell tant nacional com, sobretot, internacional.

Cal recordar l'anunci de el Govern britànic, principal mercat emissor per a la illa, d'establir aquest estiu un semàfor de nivells de risc per classificar els diferents països, sent el color verd el que permetrà viatges lliures de quarantena. D'acord amb els barems britànics, Espanya se situaria de color ambre quan Menorca estaria situada clarament al color verd.

Amb aquest informe, que s'actualitzarà setmanalment, es pretén posar en valor i donar la major visibilitat possible a la millor situació de l'illa. Susana Mora és la presidenta de el Consell de Menorca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00