Viernes, 14 de Mayo de 2021

Otras localidades

LA DESPOBLACIÓN, A DEBATE LA DESPOBLACIÓN, A DEBATE La SER presenta 'La España Vaciada' en Torrecilla en Cameros (La Rioja). Sigue el encuentro en directo
Turismo

ASMEN preveu un estiu,com a mínim, similar al passat

Però destaquen que enguany veuen més a prop l'arribada de turistes britànics que tenen aquí el seu vaixell

ASMEN espera que l'arribada de turistes espanyols i britànics dinamitzi el sector nàutic aqust estiu.

ASMEN espera que l'arribada de turistes espanyols i britànics dinamitzi el sector nàutic aqust estiu. / Ràdio Menorca.

L'Associació d'Empreses Nàutiques de Menorca, Asmen, té unes perspectives de cara a l'estiu una mica millors que les de la campanya anterior. La possibilitat d'incloure més turistes estrangers suposa una gran esperança.

El president de l'associació d'empreses nàutiques de Menorca, Justo Saura, confia que aquest any sigui, com a mínim, igual de bo que l'anterior. Com llavors, s'espera que la campanya sigui més curta del normal a causa de la pandèmia, però molt intensa quan aquesta arribi.

No obstant això, a l'estiu de 2020 només es va poder comptar amb els turistes espanyols. Per a aquesta temporada, s'espera l'arribada dels britànics que també disposen d'una embarcació a l'illa.

El sector nàutic i els serveis complementaris lligats a ell mateix com els restaurants del port van ser dels negocis que millor van capejar la crisi generada per la pandèmia l’estiu passat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?