Viernes, 14 de Mayo de 2021

Otras localidades

ESPECIAL HOY POR HOY ESPECIAL HOY POR HOY Especial Hoy por Hoy con Àngels Barceló desde San Cristóbal de la Laguna (Tenerife)
Energía

Entra en funcionament l'Oficina de l'Energia de Menorca

Obrirà les portes el 4 de maig a Es Mercadal

Els consultors en matèria energètica es troben a unes dependències a l'escola d'adults des Mercadal.

Els consultors en matèria energètica es troben a unes dependències a l'escola d'adults des Mercadal. / CIME.

A partir del proper dimarts dia 4, l’Oficina de l’Energia atendrà a Es Mercadal els dimarts, al despatx cedit per l'Ajuntament al local de l'Escola d'Adults, sempre amb cita prèvia.

Es tracta d’un servei d’atenció a la ciutadania i les empreses, gratuït i obert a tothom, que ofereix serveis d’informació i assessorament en diferents àmbits relacionats amb l’energia, com són l’autoconsum, la mobilitat elèctrica, l’eficiència energètica en edificis i instal·lacions, i la facturació d’electricitat. A més, l'Oficina proporciona orientació sobre les possibles línies de subvenció existents i com tramitar-les.

L’Oficina de l’Energia pretén ser un agent facilitador que integri els principals actors i promogui la participació i la formació entre la ciutadania per impulsar la transició energètica cap a un model sostenible, aconseguint crear una comunitat energètica en la qual s’impliqui l’economia local, aportant coneixement, llocs de feina i mecanismes de participació social.

Cal recordar que l'objectiu darrer de l'Estratègia Menorca 2030 és situar Menorca al capdavant en l’estalvi energètic, l’eficiència energètica, l’ús d’energies netes i servir com a referent per a altres zones de la Unió Europea. Els objectius específics que s’han definit per l’any 2030 són la cobertura del 85% de la demanda elèctrica a partir de fonts d’origen renovable, la reducció del 50% del consum de combustibles fòssils en el transport terrestre, la reducció del 30% del consum de combustibles fòssils per a usos tèrmics en el sector industrial i residencial i la reducció del 10% del consum de gasoil B en el sector primari.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?