Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

Desempleo

Des de demà caldrà tornar a fitxar al SOIB

El Servei d'Ocupació ja no renovarà automàticament les targetes de l'atur

Caldrà renovar personalment la demanda de feina a les oficines del SOIB des del mes de juny.

Caldrà renovar personalment la demanda de feina a les oficines del SOIB des del mes de juny. / Arxiu/Cadena SER

A partir de l’1 de juny, torna l’obligació de renovar la demanda d’ocupació del SOIB el dia assignat. A causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, des del 16 de març de 2020, el SOIB s’ha encarregat de renovar automàticament la demanda d’ocupació dels usuaris.

Per mantenir activa la demanda d’ocupació, a partir del mes de juny s’ha de tornar a renovar personalment en les dates establertes en el document d’alta i renovació perquè, si no es fa, es donarà de baixa la demanda d’ocupació i es poden perdre els drets a cobrar les prestacions o els subsidis del SEPE i l’accés a tota la cartera de serveis del SOIB. Durant tot aquest mes de maig, s’ha informat del procés de renovació i, a més, com a novetat, el SOIB ha simplificat els tràmits per tal que es pugui fer de manera ràpida i segura, i així evitar desplaçaments innecessaris.

A partir d’ara, consultar la data de renovació (en cas de no saber-la) i renovar la demanda es podrà fer mitjançant un accés directe, més senzill a la pàgina web del SOIB, una aplicació de mòbil ´0 els telèfons 971 22 57 91 ó 012.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?