Jueves, 24 de Junio de 2021

Otras localidades

CONSEJO DE MINISTROS CONSEJO DE MINISTROS Rueda de prensa posterior al Consejo de Ministros extraordinario de este jueves
Fiestas populares

Benigànim ajorna a inicis de setembre les seues festes patronals

La decisió ha arribat després d'una vídeoconferència entre l'AJuntament i Isaura Navarro, Secretaria Autonòmica de Salut Pública

Imatge de la reunió entre la Regidoria de Festes i Isaura Navarro

Imatge de la reunió entre la Regidoria de Festes i Isaura Navarro / Ajuntament de Benigànim

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Benigànim es va reunir dimarts amb Isaura Navarro, Secretaria Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, per a tractar la realització de les Festes Patronals aquest any a Benigànim.

Expliquen des del consistori que amb les recomanacions de la Secretaria Autonòmica i amb les mesures sanitàries vigents, "veiem el més convenient, pel bé del nostre poble i de les nostres festes, sol·licitar al plenari el canvi de les Festes Patronals del 3 al 6 de setembre".

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Per finalitzar afirmen que “les festes no les viurem com els últims anys, seran molt diferents, ens reinventarem i amb il·lusió realitzarem tots els actes possibles, complint totes les mesures sanitàries vigents”.

Així el Regidor de Festes explicava a Ràdio Ontinyent les conversacions que van tindre amb la Secretària Autonòmica Isaura Navarro, a qui van proposar que els deixaren avançar-se uns díes d'eixe 1 de setembre, al que Navarro va dir que "no, ja que a pesar que ells pogueren tindre controlats els actes festius, després la sensació festiva seria incomparable", pel que afirmava que "no es podria autoritzar".

Explica José Miguel Cháfer que "per uns díes que atrassarem la festa, ho vam proposar als festers i la resposta va ser positiva", explicant així el fet que "aquest any les festes patronals seran una setmana després", matisant que "no seran les festes que volem i com les conèixem, però seran un poc millor que si les ferem la setmana d'abans".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?