Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

Recursos hídricos

El aqüífers de Menorca perden sis punts de les seves reserves

Tot i les pluges del mes de maig som l'illa que perd més aigua respecte al mes d'abril

Menorca encara es manté en un estat de normalitat pel que fa a les reserves hídriques.

Menorca encara es manté en un estat de normalitat pel que fa a les reserves hídriques. / CAIB.

Les reserves hídriques de les Illes Balears se situen en el 55% en el mes de maig tres punts per davall del mes passat i divuit punts per sota respecte de l’any passat, quan estaven al 73%.

 Per illes, Eivissa és la única que incrementa, en un punt, els resultats en relació al mes anterior, passant del 50% al 51%. Menorca, en canvi, és la que més perd passant del 57% al 51%. Mallorca perd tres punts quedant-se al 55% i Formentera passa del 51% al 46%.

Aquest descens a Menorca es produeix malgrat que l’illa va viure un maig més plujós del normal. Vam tenir un 17% més de precipitacions del que és habitual. Tot i així, el dèficit hídric interanual es manté. A Menorca és del 16%. Tot i la relativa abundància de pluges de maig el dèficit hídric interanual es manté i, en conseqüència, els aqüífers es troben en nivells relativament baixos per l’època. Si no hi ha recuperació durant aquest mes de juny, algunes unitats de demanda podrien entrar en l’escenari de Prealerta per sequera el mes de juliol.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?