Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

Hoteles

Menorca té un 75% de la planta hotelera oberta

Però no tots els establiments tenen operatives totes les seves places per la incertesa que genera el Regne Unit

La incertesa pel comportament del mercat britànic fa que no tothom obri els seus hotels al 100%.

La incertesa pel comportament del mercat britànic fa que no tothom obri els seus hotels al 100%. / David Arquimbau.

La planta hotelera de Menorca està oberta en un 75%, però bona part dels establiments tenen operatives només un percentatge de les seves places davant la incertesa de la temporada. La xifra l'ha donada el president dels hotelers menorquins, Luis Casals. Explica que es tracta d'una obertura parcial a causa de la manca de turistes britànics que no se sap quan podran arribar. Precisament aquesta incertesa és la que ha portat a moltes empreses a diversificar els seus mercats per intentar compensar, ni que sigui en part, la manca d'anglosaxons.

Una de les esperances és el fet de poder allargar la temporada al setembre i octubre. Però els hotelers tampoc ho tenen clar ja que les aerolínies eliminen vols i això impossibilita arribar a Menorca.

Per Casals l’illa ha de mantenir la seva aposta per la desestacionalització per atreure gent tot l'any que busqui turisme de natura i esportiu.

El principal mercat turístic menorquí és l'espanyol però és molt estacional. El segueix el britànic que permet omplir hotels al juny i setembre i en tercer lloc està l'italià que cada vegada guanya més importància.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?