Sociedad
Clase Laser Radial

David Ponsetí guanya la plata a l'Europeu de vela sub 17 classe ILCA6

És el segon gran èxit consecutiu després de guanyar el campionat d'Espanya de la categoria

El regatista menorquí ha brillat amb la selecció espanyola a l'Europeu disputat a Croàcia. / CN Ciutadella.

Mahón

David Ponsetí, regatista de Club Nàutic Ciutadella, s'ha penjat la medalla de plata en la categoria sub 17 del Campionat d'Europa de ILCA6 (antiga classe Làser Radial) celebrat a Croàcia. Es tracta del seu segon gran èxit consecutiu després del Campionat d’Espanya assolit fa unes setmanes.

Ponsetí també va acabar a la tretzena posició a la categoria sub19 que també es disputava. El ciutadellenc va estar dins el top 10 durant gairebé tot el torneig però al darrer dia de competició es va veure superat. Val a dir que aquest europeu ha estat marcat per la manca de vent que va impedir sortir a navegar els primers tres dies.