Deportes

Ariana Sánchez: "Espanya és referent en el pàdel femení"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Ariana Sánchez i Lucía Sainz, que aquest cap de setmana s'han proclamat campiones d'Europa de pàdel amb la selecció espanyola

Ariana Sánchez: "Espanya és referent en el pàdel femení"

Ariana Sánchez: "Espanya és referent en el pàdel femení"

05:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1625486816588/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana la selecció espanyola de pàdel s'ha proclamat campiona d'Europa a Marbella, amb dues jugadores catalanes, Lucía Sainz i Ariana Sánchez. Al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb les dues jugadores catalanes, que actualment són la número dos i tres del rànquing del World Padel Tour, respectivament. "És un títol especial i és un orgull poder representar a la selecció espanyola", ha explicat Ariana Sánchez i Lucía Sainz ha afegit que "haver pogut jugar la final i ajudar l'equip sempre et fa sentir orgullosa i contenta".

Aquesta temporada Ari Sánchez va aconseguir la primera posició al rànquing del World Padel Tour i es va convertir en la número 1 més jove de la història. "És súper especial perquè al final és un somni que tens des de petita, des que comences a jugar a pàdel, ser número 1. Em va fer molta il·lusió i ara amb ganes de seguir treballant i millorant per poder estar allà dalt molts anys", ha afirmat Sánchez al 'Què t'hi Jugues!'.

Actualment, les onze primeres jugadores del rànquing del World Padel Tour són espanyoles. "Crec que avui en dia Espanya és referent en el pàdel femení. És veritat que fa uns anys era Argentina, però crec que a Espanya s'ha fet un gran treball i això ho demostra el rànquing on les onze primeres som espanyoles", ha dit Ariana Sánchez.

"L'Ariana i jo tenim la sort que ens agrada el que fem i que la nostra feina és l'esport que ens agrada", ha conclòs Lucía Sainz al 'Què t'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00