Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

Residencias ancianos

Es presenta la residència sociosanitària de Es Castell

Costarà 4,6 miliions d'euros i podrà acollir 57 persones grans i atendre a 15 més al Centre de Dia

Recreació de com serà l'interior de la residnència.

Recreació de com serà l'interior de la residnència. / CAIB.

Es Castell ja coneix com serà la nova residència geriàtrica i centre de dia que es farà a l’antic quarter del Duc de Crillón.

Els arquitectes José María Fabregat i Simón Abellán han estat els encarregats d’explicar el projecte «Ball des Còssil», signat pel despatx Fabregat & Fabregat Arquitectes juntament amb els arquitectes Simón Abellán i Pol Molango.

La construcció d’aquest nou centre sociosanitari per a persones en situació de dependència tindrà un cost aproximat de 4,6 milions d’euros i preveu que disposi de 57 places per a persones grans en situació de dependència i que el centre de dia atengui 15 usuaris. A partir d’ara els arquitectes disposen de tres mesos per elaborar el projecte bàsic del nou centre per poder començar a tramitar les autoritzacions pertinents.

La consellera balear d’Afers Socials, Fina Santiago, ha explicat el que implica una instal·lació així. «Construint una residència no estam només construint un equipament, estam també garantim l’atenció a les persones en situació de dependència, també estam creant llocs de feina qualificats, estables i no deslocalitzables, i facilitam la conciliació de la vida familiar i laboral. A més a més promocionam i fomentam la cohesió social. Per tant el Govern ho té claríssim: s’ha d’invertir en equipaments»

Cal recordar que el jurat responsable de triar el projecte guanyador valora especialment que disposi els accessos del centre de dia i de la residència des de la plaça de l’Esplanada a peu pla i ubica els dos centres de manera que es permeti el seu funcionament de manera independent.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?