Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

LOS40

Balears acollirà la gala de Los40 Music Awards

Serà el 12 de novembre al velòdrom balear a Palma

El conseller de Model Econòmic ha destacat la importància que suposa per Balears la promoció de les Illes que implicarà acollir els premis de Los40.

El conseller de Model Econòmic ha destacat la importància que suposa per Balears la promoció de les Illes que implicarà acollir els premis de Los40. / Cadena SER

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha presentat avui la “Setmana de Los40 a Illes Balears”, un esdeveniment cultural que se celebrarà en totes les illes entre el 8 i el 13 de novembre, i que inclourà, entre altres activitats culturals i d'oci, la reconeguda gala dels premis de la música a Espanya “Los40 Music Awards 2021”. La vetllada tindrà lloc el 12 de novembre al Velòdrom balear.  L'Agència d'Estratègia Turística dels Illes Balears (AETIB) col·labora en l'organització de l'esdeveniment del Grup Prisa. A més del conseller, ha participat també en la presentació Vicent Argudo, responsable de continguts de la Cadena SER.

D'aquesta manera, durant la segona setmana de novembre les Illes Balears es convertiran en focus internacional per a la indústria de la música i la cultura en general, amb una extensa programació d'activitats que es desenvoluparan en diferents ubicacions de les illes.

Per a això, s'organitzaran, en col·laboració amb l’AETIB, diferents experiències culturals i d'oci destinades a artistes, locutors, Djs, celebrities, mitjans de comunicació i patrocinadors.

Negueruela ha defensat la realització d'accions d'aquest tipus a les Illes Balears, com a catalitzadors per a allargar la temporada turística i que actuïn com a elements desestacionalizadors. “Ens trobem en una temporada atípica i es fa necessari impulsar iniciatives així perquè l'activitat es prolongui, en totes les nostres illes, el màxim possible”, ha assegurat durant la seva intervenció.

La celebració de la “Setmana de Los40 a Illes Balears” implica, a més, tot un pla de comunicació previ en els canals del grup Prisa per a donar a conèixer l'esdeveniment, per la qual cosa les Illes Balears estaran vinculades a tota aquesta difusió, que s'inicia avui mateix, tant en ràdio, premsa i tots els seus mitjans digitals, a més de xarxes socials i televisió.

L'audiència potencial d'aquesta comunicació aconsegueix milions d'impactes: s'emetran uns 2.000 falques de ràdio, 8 milions d'impressions d'àudio digital, 120 publicacions en xarxes i 61 insercions en premsa, entre altres. L'impacte mediàtic previst està valorat en 12,8 milions d'euros.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?