Miércoles, 20 de Octubre de 2021

Otras localidades

CARRUSEL DEPORTIVO CARRUSEL DEPORTIVO FC Barcelona - Dinamo de Kiev, la Champions en directo
SOMETENT

El Govern entén que la figura del sometent hauria de tenir únicament caràcter voluntari

L'executiu ha emès un criteri favorable a la Proposició de llei de protecció civil que han entrat a tràmit els grups de la majoria

El Govern entén que la figura del sometent hauria de tenir únicament caràcter voluntari

El Govern entén que la figura del sometent hauria de tenir únicament caràcter voluntari / Arxiu Agències

En el text es regulen figures històriques com és el cas del sometent, el capità i el desener. L’executiu considera important que els membres del sometent estiguin degudament formats i duguin a terme les pràctiques i els simulacres establerts per cada comú de forma coordinada amb el departament competent. Així mateix, creu que per les seves pròpies característiques, creu que aquesta figura hauria de tenir un caràcter voluntari.

Comparteix la necessitat de crear un centre nacional d'emergències amb el número 112.

D’altra banda, ressalta l'obligatorietat de dur a terme activitats formatives, informatives i pràctiques en centres docents i cursos acadèmics amb l’objectiu que es pugui donar una resposta ràpida i eficaç davant de qualsevol situació inesperada.

També veu necessari l’elaboració de mapes de riscos en els que s’hi ubiquin els ja existents. En aquest sentit, recorda que ja estan treballant en el mapa de risc d’inundació de les diferents zones del país.

El Govern destaca el rol que tindran els mitjans de comunicació a l’hora de transmetre informacions, avisos o instruccions als ciutadans davant d’alguna d’emergència.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?