Fútbol

De mínims

El Girona suma el primer punt de la temporada lluny de Montilivi en un partit estèril en atac.

Els visitants van dominar la possessió però va tenir més ocasions l'Oviedo a la contra.

Borja García intentant progressar. / Imatge: LFP

El Girona va sumar el primer punt de la temporada lluny de Montilivi en un partit en què, en condicions normals, hauria d'haver perdut. Va dominar la possessió de la pilota de manera gairebé absoluta però les ocasions van ser de l'Oviedo, bàsicament a la primera meitat.

Als primers 45 minuts el Girona no va xutar. Dominava la pilota però no era incisiu i en cada pèrdua els locals acabaven posant l'ai al cor a Juan Carlos. Obeng i Calvo van desaprofitar assistències molt clares des de l'esquerra, on els asturians trobaven moltes facilitats.

També Viti va perdonar a dins de l'àrea i Juan Carlos va guanyar un u contra u a Obeng després d'una pèrdua de Borja García i va haver de volar per desviar un xut de Borja Bastón que s'escorava. Del Girona, en atac, cap notícia.

A la segona part el domini visitant encara va ser més insistent, fregant el 70% de possessió. La diferència respecte a la primera meitat era que els errors es van minimitzar i l'Oviedo no se'n va poder aprofitar.

Amb tot, el primer xut no va arribar fins poc després de l'entrada de Stuani. Valery va desbordar per banda, va posar la pilota a l'àrea petita i l'uruguaià va rematar desviat.

Els locals van quedar-se amb un jugador menys quan el VAR va advertir l'àrbitre que una lletja entrada d'Obeng a Calavera mereixia la vermella. Amb superioritat i un temps afegit de 8', el Girona va arribar una mica més.

Ureña va acabar una contra amb un xut arran de pal, Femenias va desviar un xut potent de Samu des de la frontal de l'àrea i al corner següent no va tenir problemes per blocar la rematada forçada de Bernardo amb la que es va acabar el partit.

L'entrenador del Girona, Míchel, estava abatut a la sala de premsa i va ser concloent a l'hora de valorar el partit: "sense tirar a porta és molt difícil guanyar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00