Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad

El Consell commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

Minut de silenci a Maó / CIME

Mahón

El Consell Insular de Menorca ha commemorat un any mésel Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona a través de la lectura del Manifest reivindicatiu per a la igualtat de gènere. Aquesta iniciativa té lloc cada any a les seus de la institució insular per donar visibilitat i mostrar el compromís per assolir la igualtat plena i efectiva entre homes i dones, tret indispensable per una societat cohesionada i plenament democràtica.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada pels portaveus dels grups polítics i els representants sindicals, ha estat l’encarregada de la lectura del Manifest. Aquest acte de reivindicació i posicionament institucional davant la xacra social que és la desigualtat de gènere, encara present en el nostre dia a dia, se suma a les diferents accions promogudes pel Consell Insular per a donar més visibilitat al paper de la dona i la necessitat de seguir treballant per a assolir la igualtat plena.

Entre aquestes actuacions destaca la ubicació de dos punts liles el pròxim dissabte 27 a la Plaça des Born de Ciutadella i a l’Esplanada de Maó on s’informarà sobre els serveis del Centre Assessor de la Dona. En cas que la previsió meterològica no acompanyi, a Maó es farà en el Claustre, i a Ciutadella es farà dia 4 de desembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00