Sociedad

Un documental per celebrar els 50 anys dels Amics de s'Òpera de Maó

S'estrenarà el proper dia 16 de desembre

Imatge del documental / Amics de s'Òpera de Maó

Mahón

Amics de s'Òpera de Maó protagonitza un documental d'IB3 en el seu 50è aniversari. L'audiovisual s'estrenarà dijous, 16 de desembre, al Teatre Principal de Maó. L'acte se celebrarà a les 20 hores i és obert i gratuït per a tota la ciutadania. El documental s'endinsa en els orígens de l'òpera a Menorca a través de les partitures més antigues conservades a l'illa. També dona veu a algunes de les persones que al llarg d'aquest darrer mig segle han contribuït a fer que l'òpera continuï ben present a la vida cultural menorquina amb representacions de primer nivell.

El documental l'ha enregistrat La Perifèrica Produccions i està produït per IB3. Les gravacions s'han realitzat aquest octubre durant els assajos i l'estrena d'Il Barbiere di Siviglia. En el treball, entre d'altres, hi han participat artistes com Joan Pons i Simón Orfila, presidents i expresidents d'Amics de s'Òpera de Maó com Josep Maria Quintana i Joaquín Comas, membres del cor dels Amics de s'Òpera, i també l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Les entrades per a assistir a l'estrena es poden recollir a la taquilla del Teatre Principal partir de dimarts, 7 de desembre, en el seu horari habitual (els matins de dimarts a dissabte d'11:30 a 13:30 hores i els capvespres de dijous a divendres de 18:30 a 20:30 hores). L'estrena del documental servirà per a cloure els actes de celebració del 50è aniversari d'Amics de s'Òpera de Maó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00