Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

Menorca estrenarà dissabte la Regió Europea de Gastronomia

Serà un acte institucional a la sala Albert Camus i els més lúdics s'ajornen a l'1 de març

Menorca té una gran oportunitat per demostrar que té una cuina i uns productes que van més enllà del formatge, la sobrasada i la caldereta de llagosta.

Menorca té una gran oportunitat per demostrar que té una cuina i uns productes que van més enllà del formatge, la sobrasada i la caldereta de llagosta. / PIXABAY.

Menorca estrena aquest dissabte, dia 15 de gener, el mandat com a Regió Europea de Gastronomia 2022 amb un acte que tindrà lloc a Sant Lluís. La inauguració ha hagut d'adaptar-se a la situació sanitària actual, per la qual cosa la celebració serà de caràcter institucional i amb aforament limitat.

 

L'acte tindrà lloc a les 12h a la sala Albert Camus. Comptarà amb les ponències de l'alt representant per a l'Aliança de les Civilitzacions de l'ONU i ambaixador de la Regió, Miguel Ángel Moratinos, que oferirà una ponència sobre “Menorca, referència en biodiversitat cultural i gastronòmica” i de la cuinera Blanca Mayandía, La nota musical de la festa estarà a càrrec del duo Dues Llunes format per Annabel Villalonga i Auba Villalonga. Segons explica el conseller insular Josep Pastrana, Aquest serà només el primer de la cinquantena que es faran a Menorca.

Degut a la situació generada per la sisena onada, les activitats complementàries més lúdiques i populars que s'havien previst per aquesta inauguració i que implicaven més concentració de gent, s'han posposat al proper 1 de març, Dia de les Illes Balears.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?