Sociedad

Menorca estrenarà dissabte la Regió Europea de Gastronomia

Serà un acte institucional a la sala Albert Camus i els més lúdics s'ajornen a l'1 de març

Menorca té una gran oportunitat per demostrar que té una cuina i uns productes que van més enllà del formatge, la sobrasada i la caldereta de llagosta. / PIXABAY.

Mahón

Menorca estrena aquest dissabte, dia 15 de gener, el mandat com a Regió Europea de Gastronomia 2022 amb un acte que tindrà lloc a Sant Lluís. La inauguració ha hagut d'adaptar-se a la situació sanitària actual, per la qual cosa la celebració serà de caràcter institucional i amb aforament limitat.

L'acte tindrà lloc a les 12h a la sala Albert Camus. Comptarà amb les ponències de l'alt representant per a l'Aliança de les Civilitzacions de l'ONU i ambaixador de la Regió, Miguel Ángel Moratinos, que oferirà una ponència sobre “Menorca, referència en biodiversitat cultural i gastronòmica” i de la cuinera Blanca Mayandía, La nota musical de la festa estarà a càrrec del duo Dues Llunes format per Annabel Villalonga i Auba Villalonga. Segons explica el conseller insular Josep Pastrana, Aquest serà només el primer de la cinquantena que es faran a Menorca.

Degut a la situació generada per la sisena onada, les activitats complementàries més lúdiques i populars que s'havien previst per aquesta inauguració i que implicaven més concentració de gent, s'han posposat al proper 1 de març, Dia de les Illes Balears.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00