Miércoles, 19 de Enero de 2022

Otras localidades

Trasmed garantirà el transport marítim de mercaderies perilloses

El trajecte es farà dos cops per setmana a partir del 27 de gener

Aquest vaixell farà el trasllat de mercaderies perilloses entre la Península i Menorca dos cops per setmana.

Aquest vaixell farà el trasllat de mercaderies perilloses entre la Península i Menorca dos cops per setmana. / GRUP GRIMALDI.

La naviliera Trasmed, pertanyent al Grup Grimaldi, garantirà el trasllat de mercaderies perilloses fins Menorca dos cops per setmana. Això ha estat possible després d’un acord amb carregadors i transportistes per continuar prestant el servei d’aquest transport entre la Península i les Balears.

 

Aquest transport es farà amb un vaixell que entrarà en servei a partir del dia 27 de gener. Farà el trajecte Barcelona – Palma – Eivissa – Maó dues vegades per setmana, cobrint amb total garantia les necessitats de proveïment.

En aquest sentit s’ha llogat un vaixell amb totes les condicions requerides per substituir el Ciutat de Maó que feia aquests trasllats.

Trasmed ha treballat des de l'octubre de l'any passat perquè el subministrament de mercaderies perilloses a Balears no es veiés interromput. Tota aquesta feina ha culminat gràcies a la confiança dels carregadors i el suport de les administracions, la Direcció General de Marina Mercant i la Direcció General de Ports i Aeroports del Govern de les Illes Balears, amb l'acord per a la prestació del servei.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?