Últimas noticias Hemeroteca
 • ENTREVISTA EXCLUSIVA

  El millor cuiner del món, Ferran Adrià creu que el Camp de Tarragona té unes arrels històriques i uns productes autòctons prou autèntics, originals i de qualitat que poden convertir el Camp de Tarragona en una gran potència culinària. Declaracions que ha fet al "Soroll Camp de Tarragona" després de participar en el programa "Conduce como piensas" amb Toni Garrido.

 • SUCCESSOS

  L'assassí confés de la seva exparella a Salou explica que la va matar per gelosia. L'acusat insisteix que "no tenia intenció de matar-la" i que només se'n volia acomiadar abans de suïcidar-se.

La ràdio

 • RÀDIO SOLIDÀRIA

  El programa solidari de Ràdio Reus, "La Màgia de la Ràdio", conduït per Jordi Cartañá va aconseguir 237 joguines pels infants de Reus que més ho necessitaven la nit de reis.

 • EGM

  Les emissores del Grup Prisa sumen 150.000 oients a les comarques tarragonines i superen el milió a tot Catalunya.

 • SER CATALUNYA

  El divendres 9 de novembre el programa "Aquí Cuní" es va emetre des de Ràdio Reus, donant altaveu al territori i als agents socials i econòmics del Camp de Tarragona.

Soroll Camp de Tarragona

El magazine dels migdies de la Cadena SER

 • FIL DE CONVERSA

  Els veïns de la Móra han començat a caminar per convertir-se en una Entitat Municipal Descentralitzada, farts de que l'ajuntament no els faci cas. En parlem amb el president dels veïns i amb un dels artífex de la Plataforma per la Municipalitat de La Canonja.

 • SOCIETAT

  Després d'una campanya a les xarxes, finalment l'ajuntament de Tarragona ha decidit que el pròxim pregoner de les festes de Santa Tecla sigui el creador dels entrepans més valorats del Camp de Tarragona: Eduard Boada.

 • ENTRETENIMENT

  Avui ens visita per 7e any consecutiu Carlos Esteller Potau per desvetllar-nos què ens depara l'any 2019. Qui guanyarà les eleccions municipals a Tarragona, Reus, Salou o Vila-Seca?. El Reus Deportiu arribarà a bon port?. El Nàstic es mantindrà a 2A?.

 • MÚSICA

  El productor i DJ tarragoní Marc C. Griso ens presenta un EP amb 4 cançons masteritzades a la mítica "catedral" de la música anglesa i internacional. Compta també amb les col·laboracions del guitarrista David Palau o el vocalista Chipper conegut per OT.

 • HOSTELERIA I HOTELERIA

  Fidel a la seva cita anual, Fèlix LLovell i Ramon Segú presenten en societat la Guia Gourmand 2019. Una entrevista amb la que aprofitem per demanar-li a Llovell que ens faci un retrat del moment actual de la cuina al Camp de Tarragona

 • CULTURA

  Els teatres de la ciutat es conjuren per acollir la 12ena edició del Teatre Màgic, un festival únic a europa perquè aconsegueix omplir el calendari de novembre amb tota mena de proposte i disciplines d'aquesta art escènica.

 • DESENVOLUPAMENT PERSONAL

  Descobrim com i de quina manera la música influeix positivament en els infants i també en nadons a través d'un curs de música pioner a Catalunya però veterà a l'estat espanyol.

 • CONCURS DE CASTELLS

  Amb Francesc Domenech, Joan Ciurana i Joel Reche felicitem al cap de la Colla Vella de Valls i analitzem la XXVIIena edició del concurs en el que els Castellers de Vilafranca han perdut l'hegemonia.

 • UNIVERSITAT

  Ens visita María José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili - URV. Amb ella fem balanç d'inici de curs i ens interessem pel futur del centre d'educació, medicina o també pels màsters i postgraus.

 • SOCIETAT

  L'advocat Tarragoní Joan Andreu Reverter ha aconseguit sentències favorables per als seus clients que es van veure entrampats als casos d'estafa del Banco Popular. Amb ell en repassem els orígens i el perquè d'aquests casos i ens ajuda a comprendre com aquest banc es va acabar venent per un euro.

Últimas Noticias

Catalunya