Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 07 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO 140.510 casos confirmados (5.478 más en 24 horas) y 13.798 muertos (743 en 24h)
 • Ricomà demana als ajuntaments propers a Tarragona que també atenguin als sense sostre

  En declaracions al Soroll Camp de Tarragona, de SER Catalunya, l'alcalde tarragoní assenyala que els serveis del consistori pels sense sostre s'ha trobat que n'atenen més que no pas els que estan registrats al cens que es té a Tarragona.

 • La Química Resisteix

  La Química Resisteix

  La indústria petroquímica de Tarragona aguanta el tipus, no s'ha presentat cap expedient d'ocupació, Sí, en canvi, a les empreses auxiliars. Les empreses que no han aturat la producció s'han renovat i s'han emprat a fons a produir material de primera necessitat.

 • Els Col·legis de Metges i Infermeres de Tarragona denuncien la manca d'equips de protecció

  Els Col·legis de Metges i Infermeres de Tarragona denuncien la manca d'equips de protecció

  Apunten que han apuntat que el 16% dels positius per Covid-19 de Catalunya són de personal sanitari, una situació que afecta fins a 3.000 treballadors.

 • Reorganització sanitària a Reus

  Reorganització sanitària a Reus

  L'Hospital Sant Joan podria augmentar encara més l'espai a planta i també a l'UCI, on ja s'ha triplicat.

 • Les entitats socials noten un increment del nombre d'usuaris arran de la crisi

  Les entitats socials noten un increment del nombre d'usuaris arran de la crisi

  Des que va començar la crisi provocada pel Coronavirus tenen més dificultats per cobrir tota la demanda: els voluntaris de més edat s'ha de quedar a casa, i els joves han d'espaiar-se i treballar per torns per evitar contagis.

 • Tarragona rebrà l'impacte més fort de la crisi econòmica pel Covid-19

  Tarragona rebrà l'impacte més fort de la crisi econòmica pel Covid-19

  Un estudi de la URV conclou que Tarragona serà la regió de Catalunya que s'endurà l'impacte econòmic més fort un cop passada la crisi generada pel virus. Els serveis logístics i els turístics s'enduran la pitjor part.

 • El coronavirus irromp en una residència de Valls

  El coronavirus irromp en una residència de Valls

  Vuit residents i dos treballadors de la residència d'avis Ballús s'ha vist infectats per un cas que segons ha pogut saber aquesta emissora es deu a una negligència de l'empresa per no emprar els equips de protecció necessaris.

Empreses Meravelloses

 • EMPRESES MERAVELLOSES

  Els negocis i els comerços locals troben la sortida on line

  Les videoconferències i els encàrrecs per telèfon o WhatsApp permeten que alguns comerços mantinguin la seva activitat com són botigues d'alimentació o academies d'anglès

 • Malalties Minoritàries: Més recursos més investigació
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  Malalties Minoritàries: Més recursos més investigació

  Això és el que han reclamat als nostres estudis tres persones que conviuen en primera persona o a través dels seus fills amb un malaltia rara. Avui 28 de febrer n'és el dia Mundial i al Soroll Camp de Tarragona hem volgut conèixer de primera mà com és viu i conviu amb una malaltia rara.

 • La multipropietat del patrimoni romà
  PATRIMONI ROMÀ DE TARRAGONA

  La multipropietat del patrimoni romà

  Ens visita el president de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, Joan-Vianney Arbeloa amb el que repassem des de les obres de l'amfiteatre fins a l'estat de conservació del patrimoni de la Tàrraco a Tarragona més tenint en compte que aquest any se celebra el 20è aniversari de la proclamació de la UNESCO.

 • Els sindicats demanen un canvi de paradigma: la seguretat per sobre dels beneficis
  ESPECIAL SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  Els sindicats demanen un canvi de paradigma: la seguretat per sobre dels beneficis

  Amb un seguiment del 100% el 19 de Febrer de 2020 ha arrencat ja amb xifres històriques per a una vaga històrica i en resposta a un accident històric: l'explosió d'IQOXE. Al programa d'avui hem volgut fer minut i resultat del seguiment i afectacions de la vaga amb UGT i CCOO. També hem conversat amb la presidenta dels veïns de Bonavista.

 • Unió de Pagesos demana repensar el model agrari actual

  Unió de Pagesos demana repensar el model agrari actual

  Del preu de la fruita o els fruits secs a la política agrària dels nostres governs. En aquest espectre de temes i conceptes ens hem mogut amb el coordinador territorial de la Unió de Pagesos a Tarragona per tal d'analitzar com s'ha arribat al crit d'auxili de la pagesia i l'amenaça al món rural d'aquest cap de setmana. Una situació que si no es reverteix a temps pot ser definitiva

 • L'amfiteatre i la Tàrraco Viva
  SOROLL CAMP DE TARRAGONA

  L'amfiteatre i la Tàrraco Viva

  Herman Pinedo, Regidor de Patrimoni ens avança quin serà l'estat de l'amfiteatre de Tarragona quan arribi la Tàrraco Viva 2020. Amb ell també repassem i ens valora les actuacions que s'han fet en indrets com a la plaça dels Sedassos o el Teatre de Tarragona.

Últimas Noticias

Catalunya