Sociedad

El PS d'Encamp proposa implantar un bus comunal al Pas de la Casa

Els socialdemòcrates preguntaran per la finalitat de l’antic Punt Jove, i si almenys una part, la pot usar la comissió de festes

Andorra

La minoria socialdemòcrata plantejarà una bateria de preguntes en la sessió del consell de comú que se celebrarà demà al poble fronterer, entre les quals hi ha la possibilitat d’instaurar un servei de transport públic, com el que ofereix l’UClic al poble d’Encamp i als seus voltants.

Aquesta proposta l'han formulat els mateixos veïns del Pas amb qui van mantenir una trobada fa pocs dies i que va servir per recollir les seves demandes. D'aquesta manera, també s'interessaran per saber si la majoria acceptaria establir una zona d’aparcament al carrer Major, per facilitar les compres, i també perquè està tancat el pàrquing de les Abelletes i fins quan ho estarà.

Finalment, els socialdemòcrates preguntaran per la finalitat de l’antic Punt Jove, i si almenys una part, la pot usar la comissió de festes.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad