Sociedad

L'abonament gratuït del bus es podrà recollir des del dijous

Les persones que ja hagin comprat l'abonament mensual hauran de fer el canvi de la targeta

Andorra

La prova pilot de sis mesos per fomentar l'ús del transport públic, començarà formalment el dia u de juliol, però per evitar les cues a l'Estació Nacional per recollir les targetes, les companyies concessionàries i l'app Mou_t_b les dispensaran des de dijous. En el cas de la versió virtual caldrà disposar de la signatura digital, mentre que per la física es cobrarà un dipòsit de quatre euros.

Les persones que ja hagin comprat l'abonament mensual hauran de fer el canvi de la targeta.

Quan a la compensació cap a les empreses concessionàries, el director d'Empresa, Comerç, Desenvolupament Industrial i Transports, Josep Pujol, diu que els faran un ingrés a principis de mes en funció de les estimacions fetes a partir d'anys anteriors. Quan acabi, comprovaran la diferència i automàticament abonaran la part que falti, si és el cas.

Tant Pujol com el secretari d'Estat d'Economia i Empresa, Eric Bartolomé, han destacat la col·laboració amb aquestes empreses per tirar endavant el projecte. En aquest sentit, i quan a les demandes per compensar-los l'abonament a 30 euros, diu el secretari d'Estat que l'acord consisteix a finançar la part que tots estan d'acord, i deixar per als recursos que estimin oportuns a les instàncies adients, la part sobre la qual hi ha divergències.

Finalment, Bartolomé ha dit que es farà una prova pilot també, aquest any, per unir la Massana i Encamp. En aquest cas sembla que hi ha massa crítica per oferir-lo, però volen comprovar-ho.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad