Sociedad

Marsol assegura que Andorra la Vella ja està implicada en l'habitatge

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha respost la crida del cap de Govern, Xavier Espot, per tal que els comuns s'impliquin en la cerca de solucions per aquesta problemàtica

Andorra

Ha estat clara quan ha afirmat que el comú ja està implicat en aquest assumpte i que està obert a valorar noves iniciatives que puguin arribar. En aquest sentit, la cònsol ha recordat que a la capital ja es va rebaixar fa anys la cessió del sòl del 15 al 7% i que actualment hi ha projectes en marxa per tal de pal·liar aquesta problemàtica.

Marsol ha manifestat que ja s'està treballant en el plec de bases del projecte d'habitatges de Ciutat de Valls i que el preu de l'habitatge de lloguer a Andorra la Vella gaudeix d'una bonificació de fins al 75% respecte del preu dels habitatges de compravenda.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad