Más deportes
ATLETISME

Carabaña es queda a un segon de la mínima olímpica als 3.000 obstacles

L'atleta andorrà va assolir la marca al míting de Marsella que, a més, és nou rècord d'Andorra i cinquè millor registre europeu de la temporada

Nahuel Carabaña, nou rècord nacional dels 3.000 obstacles. / F.A.A.

Nahuel Carabaña es queda a només un segon de la mínima olímpica als 3.000 obstacles al míting de Marsella i assoleix la 16a millor marca mundial de l'any i la cinquena europea.

Carabaña, a més, va batre el rècord d'Andorra de la disciplina en més de cinc segons, marca que ell mateix ostentava, amb un crono de 8:16:4. La mínima olímpica és de 8:15:00.

Carabaña entra així en l'elit mundial el què, per rànquing, li permetria ser als jocs olímpics de París sense necessitat d'invitació.

Amb tot, l'atleta andorrà intentarà assolir la mínima a les competicions que li queden abans de la cita olímpica, com l'Europeu de Roma del 7 al 12 de juny al què es presenta amb la cinquena millor marca de la temporada.

Pol Moya, segon a Castelló

De la seva banda, Pol Moya va finalitzar segon al míting de Castelló en la prova dels 1.500 metres.

Moya va aconseguir un gran temps amb 3:37:90, molt a prop de tornar a batre el rècord d'Andorra de la disciplina que ell mateix ostenta, en quedar-se a només 85 centèsimes.

L'atleta andorrà també està en un excel·lent estat de forma abans d'afrontar el campionat d'Andorra, aquest cap de setmana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00