Vídeo

PROFUNDA MENTE Sigue en directo el especial Profunda Mente sobre bipolaridad con Nena Daconte y Javi Martín en 'La Ventana'

Más deportes
Patinatge artístic

Títols autonòmics per als dos clubs de patinatge artístic d'Alcoi

Club Patinaje Artístico Santa Rosa , Club Patinaje Artístico Alcoy

Club Patinaje Artístico Santa Rosa , Club Patinaje Artístico Alcoy / Centro Deportes Alcoy

Alcoy

El Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic Grups Show que es va disputar a la nostra ciutat el darrer dissabte ens deixa per als clubs de la nostra ciutat molt bones notícies

Per una banda el Club Patinaje Artístico Alcoy a la categoria Grup Show Xicotet aconseguia el títol de campiones autonòmiques . Un grup de patinadores format per Alba Botella, Ainhoa Valero, Carla Mollá, Beatriz Rufino, Lucía Francés, Carla Vilaplana, Irene Pastor, Elena Seguí, Carolina Martínez, Alexia Mullor i Laura Romero, entrenades per Arantxa Mira i Noelia Ruiz

Per altra banda el Club Patinaje Artistico Santa Rosa (Alcoy) a la categoria Grup Show Gran es va alçar amb el títol autonòmic mentre que el Grup Júnior Promocional també va obtindre la primera plaça Les patinadores que conformaren el Grup Show Gran van ser Laura Leon, Claudia Baten, Eva González-Mohino, Daniela Torró, Merce Lozano, Jimena Balmaseda, Elsa Bataller, Nerea Gilabert, Alba Gandia, Paula Picó, Ana Cerdà, Andrea Escoda, Mar Vidal, Hugo Cebrian, Montse Satorre i Carla Espinosa, entrenades per Lucia Verdú

Enhorabona a totes i a preparar amb moltes ganes les pròximes cites

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad