Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Javi Puado: "És necessari per nosaltres puntuar al Bernabeu, i si és de 3 millor"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Javi Puado, davanter de l'Espanyol, la setmana que juguen contra el Real Madrid al Bernabéu

Javi Puado: "És necessari per nosaltres puntuar al Bernabeu, i si és de 3 millor"

09:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1651063791000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Javi Puado, davanter del RCD Espanyol i medallista olímpic amb la selecció a Tòquio. Aquest cap de setmana els blanc-i-blaus juguen contra el Real Madrid al Bernabéu i els blancs, si puntuen, es proclamaran matemàticament campions de lliga. "Quan era juvenil vaig estar a punt d'anar al Madrid, però al final em vaig quedar aquí a casa i estic molt content, les coses no han anat gens malament", ha confessat Javi Puado a SER Catalunya.

El davanter de l'Espanyol ha comentat també que aquesta temporada a Primera Divisió és la més important de la seva carrera, tot i que l'anterior va ser també molt gratificant. "L'any passat a Segona va ser un bon any, també vaig tenir la sort de jugar amb la selecció i jugar tornejos com els JJOO, però aquesta és la més important. És on més minuts he pogut tenir i he pogut ajudar a l'equip", ha assegurat Javi Puado.

D'altra banda, sobre el partit d'aquest cap de setmana contra el Real Madrid al Bernabéu, Puado ha afirmat que "és necessari per nosaltres puntuar al Bernabeu, i si és de 3, millor. Ells venen d'un partit molt treballat, però tenen l'oportunitat de guanyar la lliga".

Finalment, el davanter blanc-i-blau ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' com combina el futbol amb els estudis d'Administració i Direcció d'Empresa. "Els meus pares sempre m'han donat canya per continuar estudiant i fer una carrera", ha comentat Javi Puado a SER Catalunya, qui ha afegit "demà tinc examen d'estadística i és l'assignatura més difícil".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00