Sociedad

La SER presenta la programació d'estiu amb noves veus i programes

Ricard Ustrell serà una de les novetats destacades amb 'Algo pasa'

Barcelona

Amb l'arribada de l'estiu, la Cadena SER estrena la programació per als propers mesos. La SER manté, un any més, la seva aposta per la varietat, l'originalitat i la qualitat de continguts i veus amb una programació amb què vol acompanyar i fer gaudir els seus oients. La programació d'estiu es podrà escoltar en directe i sota demanda a SER PODCAST.

Set programes nous a la programació d'estiu d'aquest any

La primera estrena de l'estiu de la SER ha estat amb Serendipias. La ciència a l'abast de tothom amb Ignacio Crespo (metge i divulgador científic) al capdavant. El propòsit principal del nou programa de la SER és compartir la potència i l'abast de la ciència per entendre com afecta la societat. De la mà de grans experts es tractaran temes com ara l'edició genètica, el dret espacial, el canvi climàtic, la neurociència, o invents que van canviar la història.

Ricard Ustrell, novetat destacada

A partir del 25 de juny, arriba Algo pasa, un programa documental de 30 minuts que portarà els seguidors del programa a diferents indrets (una ermita, un camp de futbol, ​​un submarí…) per conèixer històries de vida sorprenents. L'oient descobrirà els protagonistes i la seva peculiar forma de vida amb Ricard Ustrell.

Una altra de les novetats de la temporada d'estiu ve de la mà de Nieves Goicoechea i Jaime García Cantero amb el seu programa Retina a la SER, que també s'estrenarà el 25 de juny. La tecnologia, la transformació digital, la innovació i el seu impacte a la societat seran els temes protagonistes. Es parlarà de seguretat digital, tecnologia, alimentació, mobilitat i educació, entre altres reptes de la tecnologia amb l'objectiu de fer-los entenedors a tots els oients.

Marta Nebot serà l'encarregada de dirigir i presentar una altra de les estrenes de l'estiu la SER, Dgeneraciones, que arrenca el 26 de juny. Nebot investigarà com és ser nen, adolescent, jove, madur i vell a Espanya. L'oient descobrirà els canvis de la societat en les darreres dècades coneixent millor les diferents generacions.

El Sidecar arriba el 16 de juliol dirigit per Sergio Castro i Pepe Rubio, un programa d'entrevistes en què el protagonista cedeix la fama, la rellevància o el prestigi a algú del seu entorn a qui considera realment important. Antonio Muñoz Molina i Vetusta Morla seran alguns dels protagonistes del Sidecar.

El 17 de juliol arranca Conversaciones entre un Sapiens y un Neandertal. L'oient podrà treure el cap a diverses converses, moderades per Javier del Pino, entre Juan José Millás i Juan Luis Arsuaga, dues ments brillants, per escoltar les seves reflexions i conèixer com veuen el món. Amb humor i coneixement l'escriptor i el paleontòleg es pregunten, es contradiuen, riuen i aprofundeixen sobre la vida.

La Cadena SER continua a l'estiu amb la seva aposta per la cultura, documentals radiofònics, història i societat

Programes de cultura

El coleccionista de canciones continuarà amb Iñaki de la Torre al capdavant. Un magazine on Iñaki portarà l'oient de viatge als inicis dels diferents gèneres musicals i l'evolució que han tingut. Programes per escoltar i aprendre sobre jazz, reggae, doo wop i funk; i tot mentre sonen grans cançons que han fet història. Un programa amb la música de sempre explicada com mai.

Ay Campanera, el podcast de copla de Lidia García arriba a la SER aquest estiu per entretenir amb històries de cobla, cuplet i sarsuela. A través de les cançons que taral·lejaven les àvies, l'oient podrà conèixer les vides sorprenents dels seus protagonistes.

Sofá Sonoro continuarà durant l'època estival endinsant-se en la història de la música i de grans personatges que han marcat els diferents sons del segle XX i XXI, amb Alfonso Cardenal al capdavant.

Un libro una hora dirigit i presentat per Antonio Martínez Asensio, en què en només una hora es pot gaudir dels imprescindibles de la literatura. Es llegiran les parts essencials del llibre, les que l'oient ha de conèixer sí i dades importants de l'obra i de l'autor.

El Cine en la SER continuarà, durant tot l'estiu, amb Elio Castro al capdavant analitzant l'actualitat del cinema i la televisió i comentant totes les estrenes de sèries i pel·lícules. Tots els programes de “El Cinema a la SER” es podran escoltar els dissabtes a la tarda i també de matinada.

Sucedió una noche, és un programa de cinema clàssic, estrelles mítiques, bandes sonores i anècdotes que perduren a través del temps. Antonio Martínez parlarà de genis que estan a l'ombra, clàssics del western o de les millors anècdotes de la crònica negra, entre moltes altres històries.

Programes d'història

La historia en ruta amb David Botello i Esther Sánchez, és un programa en moviment que, aquest estiu, portarà els seus oients per noves rutes, La Barcelona Olímpica i el Regne d'Astúries, la Ruta Nebrijense –coincidint amb el 500è aniversari de la mort de Nebrija- o els llocs més freqüentats per Hemingway al seu pas per Espanya.

Mujeres con las botas puestas, un programa que recrea de forma dramatitzada vides extraordinàries de dones que van convertir el viatge i l'aventura al centre de la seva vida. Amb la direcció i la narració d'Ángeles Caso l'oient podrà descobrir la vida d'arqueòlogues, escriptores, agents secretes, pensadores i pirates

Nieves Concostrina seguirà un estiu més al capdavant de Cualquier tiempo pasado fue anterior amb una mirada irònica i única de moments i personatges que han fet història, papes, reis, escriptors, polítics...

Documentals

Sonia Ballesteros serà l'encarregada de dirigir i presentar Yo estuve allí .Ballesteros farà un repàs per diferents moments històrics, grans fites a través dels testimonis de les persones que els van viure en primera persona. Aquest estiu l'oient es podrà traslladar a l'Expo de Sevilla del 92 i als inicis de les celebracions de l'Orgull Gai. Se celebrarà el 30è aniversari dels Jocs de Barcelona, ​​i l'oient es podrà remuntar als inicis i evolució dels Festivals de Benidorm i d'Eurovisió.

Por el principio permetrà conèixer els referents de la societat a través dels seus records, del seu passat, les primeres vegades. Berasategui, El Brujo, Julieta Serrano o Manolo García seran alguns dels protagonistes de l'estiu en aquest programa dirigit per Ángeles Oliva i Toña Medina.

Carreteras secundarias amb Bru Rovira i Valentina Rojo i amb la narració de Javier del Pino. Sota el lema Tots tenim una història per explicar, el programa busca donar protagonisme a les veus, mirades i vides de les persones que dia a dia escriuen la història quotidiana d'aquest país.

Programes de societat

Punto de fuga dirigit per Pablo Morán, seguirà posant aquest estiu el focus a les vides i destins dels més desafavorits.

Aquest estiu, Mariola Cubells a Y tú... ¿qué miras? porta tendències i continguts audiovisuals a tots els suports i en tots els formats, des de la televisió convencional a les plataformes o YouTube. Sèries, biopics, humor, política...

Aquest estiu, el millor de l'Humor a la SER

Aquest estiu Nadie sabe nada amb Andreu Buenafuente i Berto Romero no descansa i oferirà diversió estrenant un nou programa cada setmana.

A més, l'Humor a la SER es manté durant tot l'estiu, oferint entreteniment per als oients amb el millor de la temporada des del 18 de juliol. Els millors còmics i continguts d'humor continuaran sent protagonistes de les matinades de divendres a dissabte a la SER. Juan Carlos Ortega seguirà al capdavant de Las noches de Ortega, de 01:00 a 02:00 hores; Andreu Buenafuente i Berto Romero segueixen amb Nadie sabe nada de 02:00 a 03:00 hores; La Vida Moderna amb David Broncano, Quequé i Ignatius estaran de 03.00 a 04.00 hores; i Buenismo Bien amb Manuel Burque, Quique Peinado i Henar Álvarez de 04:00 a 05:00 hores.

I per completar la programació d'humor de l'estiu a la SER, dos especials: Especial Especialistes, un programa amb els millors gags de la temporada d'Especialistas Secundarios i UVI especial amb les ficades de pota més divertides de la temporada, amb Isaías Lafuente en quatre programes especials.

Reconeguts periodistes de la Cadena SER prenen les regnes a l'estiu dels principals programes

A partir del 18 de juliol, José Luis Sastre es posarà al capdavant del programa Hoy por Hoy; Marta del Vado prendrà el relleu a Carles Francino a La Ventana; Marina Fernández conduirà Hora 25; A Vivir que son dos días el dirigirà Lourdes Lancho; Hora 14 estarà presentat per Antonio Martín de dilluns a divendres; i Yago de Vega i Álvaro Benito es posaran al capdavant del Larguero. A l'agost, Aida Bao presentaran els informatius de cap de setmana. Adriana Mourelos dirigirà El Faro i Juan López estarà al capdavant de Si Amanece nos vamos

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad